wepsi

kirjoittaminen

Olen aina lukenut paljon, keskustellut kirjoittamalla verkossa ja kehitellyt kaikenlaisia tarinoita. Aikuisiällä keksin, että niitä tarinoita voisi laittaa paperille. Joskus ehkä tulee jotain julkaisukelpoistakin.

Suuri osa kirjoittamisestani on ns. asiatekstiä. Päivän aikana tulee kirjoitettua sähköpostia, someviestejä, chattailtua, ja tehtyä kirjallisia suunnitelmia ja raportteja. Luova kirjoittaminen jää yleensä vähemmälle.

Aloitin kirjoitamisen opinnot avoimessa yliopistossa 2017, ja sinne oppimispäiväkirja useimmille kursseille ja koko opinto kokonaisuuteen. Päädyin tekemään julkisen oppimispäiväkirjan blogin muotoon.

Täältä löydät siis pohdintaa kirjoittamiseen liittyvistä teemoista, opinnoista ja kirjoista. Seassa on sekalaisia omia tekstejäni.

Kirjoittamisen opintoihin liittyvä matkablogi. Tein blogia kirjoitusharjoituksena, ja opinnoissa analysoin omaa tekemistäni.

Koska työllistän useamman avustajan, len lukenut vuosien aikana varmasti tuhansia työhakemuksia. Useampi vuosi sitten aloin jakaa vinkkejä paremman (täydellisen?) työhakemuksen tekoon.

bloggaan!

Vuosien jälkeen päätin perustaa oman kunnon blogin, joka ei ole tiettyä tarkoitusta varten. Aiheet liikkuvat sekalaisissa teemoissa: elämä, yhteiskunta, työnantajuus, vaikuttaminen, pop-kulttuuri, internetin ilmiöt….

Blogissa esitetyt mielipiteet ovat omiani. Ne eivät edusta yritystäni tai muita organisaatioita, joissa olen aktiivinen.

Palautetta voi laittaa wepsi@wepsi.com