wepsi

työt

Olen digitaalisen viestinnän ammattilainen. Työskentelen pääasiassa oman yritykseni kautta, mutta teen myös muunlaisia töitä. Teen kaikenlaisia digitaalisen viestinnän projekteja verkkosivuista alkaen.

Etsin tällä hetkellä osa-aikaisia, mielellään etänä tehtäviä töitä. Lisäksi t:mi luovan kookoksen kautta voit lisäksi palkata minut vaikka uusimaan verkkosivunne tai kouluttamaan digitaalisista työkaluista!

#hirewepsi

Digitaalisen viestinnän palveluja pienille yhteisöille
tyot

Venla Räty

Sposti: wepsi@wepsi.com
Sposti: venla.raty@luovakookos.fi
LinkedIn: Venla Räty
Puhelin: 040 525 8006

Koulutukseni on virallisesti kauppatieteiden maisteri, vaikka pääaineena on aina ollut tietojärjestelmätiede. Kandidaatin työn aiheena on ollut tekstipohjaisten keskustelujen tehokeinot Internetissä, ja gradun usean verkkoidentiteetin käyttö verkkoyhteisöissä. Kursseja on ollut myös kaupallisista aineista ja verkkoviestinnästä. Lisäksi projektinhallinta on ollut osana opintojani. Sitä olen opetellut lisää myös mm. Sisäministeriön koulutuksessa. Olen myös käynyt läpi digitaalisen muotoilun opintokokonaisuuden Arcadassa, ja kävin Otavan opiston järjestämän yhteisömanagerikurssin. Viime vuosina olen opiskellut kirjoittamista Turun ja Jyväskylän avoimissa yliopistoissa tavoitteena kandidaatin tutkinto. Uusin koulutukseni on yrittäjän ammattitutkinto.

Olin kaksi vuotta töissä IBM:llä sosiaalisen median ja muunkin viestinnän parissa. Samaan aikaan toimitin myös Lihastautiliitolle Ronsun elämää -kirjan. Tätä ennen toimin social media managerina pienessa mobiilialan yrityksessä. Lisäksi olen tehnyt satunnaisia projektitöitä lähinnä www-sivujen parissa, sekä sisällöntuottajana että koodarina. Nyt olen ollut kaksi vuotta järjestösihteerinä Hengitystuki ry:ssä.

Vapaaehtoistöitä ja luottamustoimia on kerääntynyt erilaisista vammaisjärjestöistä vuodesta 2002. Olen ollut mm. Heta-liiton varapuheenjohtaja, Hengitystuki ry:n, Vammaisfoorumin ja Lihastautiliiton hallituksen jäsen.

Olen myös ollut henkilökohtaisen avustajan työnantajana siitä lähtien kun täytin 18, ja vuodesta 2001 avustajia on ollu palkkalistoillani useampi yhtä aikaa. Hoidan itse heidän palkkauksensa, koulutuksensa sekä työnohjauksen.