wepsi

minä

Olen neljääkymmenen paremmalla puolella oleva helsinkiläisnainen. Kouluni olen käynyt Espoossa, ja sieltä muutin Jyväskylään opiskelemaan tietojärjestelmätiedettä. Tuloksena oli kauppatieteiden maisterin tutkinto.
Takaisin Helsinkiin muutin työn perässä. Olin hetken aikaa social media managerina pienessä mobiilialan yrityksessä, sitten suuren yrityksen viestintäosastolla somevastaavana. Oman yrityksen perustin sen jälkeen ja teen sitä kautta edelleen sekalaisia digitaalisen viestinnän hommia, pääasiassa verkkosivuja. Muutaman vuoden tein myös järjestöhommia.
Ison osan ajastani vietän sosiaalisen median ja viestinnän parissa. Sen lisäksi matkustelen, luen, kirjoitan ja katson liikaa televisiota. Tietokonepelejäkin tulee pelattua edelleen.
Olen ollut myös aktiivisena vammaisjärjestöissä, Lihastautiliitossa parissakin paikallisyhdistyksessä ja valtakunnallisen liittohallituksen jäsenenä, sekä Kynnys ry:ssä. Olin myös muutaman vuoden Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan toiminnassa mukana. Viimeisimmät luottamustoimet ovat olleet SMA Finland ry:ssä ja Hengitystuki ry:ssä, sekä Heta-liitossa, sekä Vammaisfoorumissa.

Istun sähköpyörätuolissa, mutta se ei estä elämästä. Matkustelen ja teen kaikkea muuta siinä missä ”terveetkin”.

Jos haluat tietää lisää, kysy.

Paras tapa tavoittaa minut on sähköposti, wepsi@wepsi.com. Saatat löytää mut myös Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä. IRC on tällä erää jäänyt pois, mutta Discord on tullut tilalle.

wepsi-nimeä alkoi käyttää siskoni, kun olin pieni. Se tuli kai lelukoirastani nimeltä Vipsi. Kun aloin käyttämään IRC:iä (chattailemaan), piti ensin valita nimi enkä halunnut käyttää omaani. En keksinyt muuta kuin wepsin, mutta ajattelin vaihtaa sen, kunhan keksin paremman. Se oli 1997 ja parempaa nimeä ei ole ilmaantunut.
Alkuperäisen wepsi-tölkin (alla) teki kaverini 1998. Uusitun version tein itse 2012. Fyysinen versio on vuodelta 2014.

Pari tarinaa vuosien varrelta

Muutamat nettiystäväni kehittivät minusta tarinoita vuosia sitten.

Before her relocation, wepsi was a bN asset placed at the embassy in Malta. On the night of the 7th, she intercepted a cable from our common enemy Lord Chassley indicating a plot to steal the archduke’s bearer bonds.
Regrettably, she had been seduced by a waiter during her dinner that night at the chateau chapeau d’âne and so was profoundly intoxicated with lust and Absinthe by the time the car pulled up to the depository and its trunk opened to reveal a midget with a broadsword.
The midget, who was later identified as a retired jockey apparently talked into the caper after several shots of Laudanum, managed to snatch the bonds and the word on the street is that he was last seen passing the financials off to a vampire circus midget selling hot dogs on Seventh Avenue.