Etsitkö töitä?

Haen uusia henkilökohtaisia avustajia tiimiini.

Istun heikkojen lihasten takia sähköpyörätuolissa, ja tarvitsen apua ympäri vuorokauden. Tämän takia työllistän useamman henkilökohtaisen avustajan.

Tällä hetkellä avoimet paikat

Tiedossa olevat vuorot, joihin ei ole työntekijää, löytyvät klikkaamalla tästä
Jos haluat keikka-avustajaksi tekemään satunnaisia vuoroja ja sijaisuuksia, katso vapaat vuorot ja ole yhteydessä!

Äitiysloman sijaisuus

Sijaisuus alkaa heti ja jatkuu toukokuun 2025 alkuun saakka. Tarkat päivät sovitaan erikseen.

Työtunteja tulee 16-48h viikko eli 2-6 työvuoroa sopimuksen mukaan. Työ voidaan jakaa kahden avustajan kesken.

Työvuoroja on pääasiassa iltaisin klo 16-24, kaikkina viikonpäivinä. Välillä, etenkin loma-aikoihin, on tarjolla muitakin vuoroja.

Keikkatöitä 2024

Tarjolla on aina satunnaista keikkaa avustajille, joskus lyhyelläkin varoitusajalla.

Juuri nyt on tarjolla kesätöitä satunnaisten aamu-ja iltavuorojen muodossa.

Tiedossa olevat vuorot, joihin ei ole työntekijää, löytyvät klikkaamalla tästä.

Työtehtävät

Työtehtävät ovat hyvin sekalaisia kuten henkilökohtaisilla avustajilla yleensä on. Aamu- ja iltavuorot sisältävät mm. pukeutumisessa ja hygienian hoidon kanssa auttamista, kodinhoitoa, ruoanlaittoa, ovien availua, tavaroiden ojentelua ja trakeostomian ja hengityksen hoitoon liittyviä tehtäviä. Yövuoroissa taas yleisin tehtävä on kääntäminen sängyssä muutaman kerran yössä, mutta muitakin tehtäviä satunnaisesti on. Nukkuminen on yövuorossa sallittu.

Tärkeintä on joka vuorossa olla paikalla, jos tarvitsen yllättäen apua. Aktiivista tekemistä ei silti koko ajan ole, eli työ sopii esimerkiksi opiskelijalle.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja koulutetaan, eli aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Työvuorot

Avustajillani on teoriassa kolmivuorotyö. Käytännössä he eivät kuitenkaan tee kaikenlaisia vuoroja. Yksi esimerkiksi tekee arkiaamuja, toinen kaikenlaisia iltavuoroja, ja yövuorot on jaettu kahden avustajan kesken, jotka tekevät pari muuta vuoroa viikossa niiden lisäksi.

Avoinna olevat vuorot riippuvat siitä, kuka avustaja on lomalla tai muuten pois.

Työvuorot joustavat väliaikaisesti esimerkiksi aloitus- tai lopetusaikojen suhteen. Vuoroja saa myös vaihdella muiden avustajien kanssa.

Yövuoro klo 00-08

Aamuvuoro klo 08-16

Iltavuoro klo 16-24

Työvuorot ovat aina 8 tunnin pituisia.

Yksi päätoiminen avustaja tekee käytännössä 4-6 vuoroa viikossa, tasoittuen 15 vuoroon kolmen viikon jaksolla.

Ketä etsin?

Ihanneavustajani on nuorekas ja osaa ajatella itse, mutta myös ottaa vastaa ohjeita. Avustajani pitää olla tarkka työtehtävien niin vaatiessa. Fyysistä kuntoakin vaaditaan, koska siirryn pyörätuolin ja sängyn välillä mieluiten nostamalla. Tähän ja kaikkiin muihin työtehtäviin perehdytetään tarpeen mukaan, eli aiempaa kokemusta avustajan tehtävistä en edellytä. Avustajinani on ollut lähihoitajia, mutta myös fysioterapeutteja, lakimies, elektroniikka-asentaja, tanssijoita, sekä monia ilman erillistä ammattikoulutusta.

Olen vähän päälle 40 vuotta oleva nainen, ja olen ollut usean avustajan työnantaja vuodesta 2001. Minulla on synnynnäinen lihasheikkous, jonka takia en pysty tekemään useimpia fyysisiä asioita itse.

Palkka

Kuulun Heta-liittoon, eli avustajieni palkka on B2-palkkaluokan mukainen 13,17 euroa tunti. Tämän päälle tulevat mahdolliset lisät (ilta-, yö-, lauantai- ja sunnuntailisät, sekä kokemuslisät).

Sijainti

Työpaikka sijaitsee Vuosaaressa, Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikun ajoittain myös ympäri pääkaupunkiseutua ja Suomea avustajani kanssa.

Hakemukset

Työhaastattelut tehdään todennäköisesti ensin etäyhteydellä (Zoom, Teams) kautta, ja sitten tarvittaessa kasvokkain. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae sähköpostilla

Lähetä hakemus osoitteeseen avustajat@wepsi.com. Kerro siinä ainakin, mikä paikoista kiinnostaa,  työkokemuksestasi ja opiskelustasi, sekä miksi haluat juuri tämän työpaikan.

Hyvä työhakemus on pidempi kuin pari lausetta.

Hae lomakkeella

Täytä sivun alimmaisena oleva lomake

Avustajaa etsien,

Venla Räty

Täytä hakemus

Otan yhteyttä, jos olen kutsumassa sinut haastatteluun.

Haluatko itsellesi työpaikkailmoitussivun tai työntekijän esittelyn? Laita viesti osoitteeseen luovakookos@gmail.com

©luova kookos 2024