Spain 1994 : Germany 1996 : Budapest, Hungary 1998 : Teneriffe 2001 : London, UK 2002 : Athens, Greece 2003 : St. Petersburg 2004 : USA 2005 : USA 2006 : USA 2007 : USA 2008 : Londondon, UK 2012 : Stockholm : Tallinn

Matkustelu

Pidän matkustamisesta. Ensin matkustelin lähinnä perheeni kanssa, mutta täytettyäni 18 on mukanani ollut aina yksi tai kaksi avustajaa kanssa. Ikävä kyllä matkustamiseni on nykyään hieman rajoitetumpaa, koska se maksaa niin paljon. Minun täytyy aina maksaa myös matkakumppanini lennot ja majoitus, ellei kaupunki tai muu taho tue matkailuani. Yritän kuitenkin käydä jossain edes kerran vuodessa.

Lontoo 2002

Kuvia Lontoon matkalta. Olin perillä vain viisi päivää, mikä ei ollut tarpeeksi. Yövyimme Royal National Hotelissa aivan British Museumin lähellä. Hotellissa pystyi oleskelemaan hyvin pyörätuolilla, ja sijainti oli hyvä. Pystyimme kävelemään lähes kaikkialle. Käytimme myös taksia liikkumiseen, koska mahduin hyvin pyörätuolissa mustiin takseihin.

East Coast of USA 2005

Tällä kertaa otin kaksi avustajaa mukaan. Menimme ensin junalla Bostonista New Yorkiin, Philadelphiaan ja Washingtoniin. Sieltä jatkoimme vuokra-autolla alas rannikkoa Miami Beachille. Matka oli upea, mutta 19 päivää oli aivan liian lyhyt aika.

New York/Texas 2007

Ihastuin New Yorkiin heti ensimmäisellä matkalla, joten sinne piti päästä uudestaan. Viivyimme siellä pari päivää, ennen kuin suuntasimme Texasiin, San Antonioon. Tapasimme siellä useita nettituttujani. New Yorkissa yövyimme Pennsylvania Hotelissa, aika keskellä Manhattania. Se on suhteellisen iäkäs ja halpa hotelli, ja sen huomaa, mutta ihan kelvollinen vaihtoehto tiukalla budjetilla.