#hirewepsi

... eli palkkaa minut! Olen verkkoviestinnän asiantuntija etsimässä töitä Helsingin suunnalta. Julkisen CV:ni löydät täältä, ja tarkemman version saat pyytämällä. Alla on taas julkinen ja avoin työhakemukseni.
Työnhakuani voit seurata myös blogissani ja Twitterissä tägillä #hirewepsi.
Jos taas etsit freenlanceria verkkoviestinnän ja web designin avuksi, Luova kookos t:mi voi auttaa.

Hei, sinä rekrytointiin vaikuttava henkilö! Onko yrityksesi nettiviestinnässä ihmisen mentävä aukko? Jäävätkö twiitit vastaamatta ja Google+ on aivan tuntematon kokonaisuus? Vai kaipaatko markkinoinnin koordinaattoria ja nettikeskustelut moderaattoria? Kenties nettisivut ja intranet etsivät ylläpitäjää? Nyt olisi verkkoviestinnän osaaja tarjolla!

Etsin itselleni uusia töitä Helsingin seudulla, mielellään juuri verkkoviestinnän parissa. En ole tosin kovin kranttu työtehtävien suhteen. Olen aikaisemmin mm. hoitanut suuriyrityksen sosiaalisen median viestintää, editoinut sarjakuvakirjan ja vastannut mobiilialan yrityksen markkinoinnista. Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandidaatti (valmistumassa oleva maisteri), mutta opintoni suuntautuivat enemmän IT-alalle. Koodari en ole, mutta teknisemmät asiat hoituvat silti helposti. Olen opiskellut myös digitaalista julkaisua, elävän mallin piirtämistä ja yhteisömanagerointia.

Myönnän heti, että kaikkea en osaa. Opin uudet asiat kuitenkin nopeasti, eli minusta saat muokattua juuri sopivan työntekijän yrityksellesi. Ainoa rajoitteeni työnteon suhteen on, että istun pyörätuolissa eli en ymmärrettävästi voi työskennellä paikassa, jossa on portaita enkä voi tehdä fyysistä työtä. Tietokoneen äärellä vammaani kuitenkaan ei huomaa.

Jos jaksoit lukea näin pitkälle, kiitän mielenkiinnostasi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kuulostin kiinnostavalta tai vinkkaa vaikka kaverille.