Kuka olen

Olen kolmekymppinen helsinkiläis-nainen. Kouluni olen käynyt Espoossa, ja sieltä muutin Jyväskylään opiskelemaan tietojärjestelmätiedettä. Takaisin Helsinkiin muutin työn perässä. Olin hetken aikaa social media managerina pienessä mobiilialan yrityksessä, mutta nyt etsiskelen taas töitä.
Ison osan ajastani vietän sosiaalisen median ja viestinnän parissa, mutta harrastuksiini kuuluu sen lisäksi piirtäminen (täältä löytyy joitain töitäni) sekä käsityöt ja lukeminen. Myös tietokonepelit kuten Skyrim ja GTA-sarja vievät satunnaisesti liikaakin aikaa. Pyrin lisäksi matkustelemaan jonkun verran.
Olen ollut myös aktiivisena vammaisjärjestöissä, Lihastautiliitossa parissakin paikallisyhdistyksessä ja valtakunnallisen liittohallituksen jäsenenä, sekä Kynnys ry:ssä. Olin myös muutaman vuoden Jyväskylän ylioppilaskunnan toiminnassa mukana. Vaikka istun sähköpyörätuolissa, en anna sen haitata elämääni. Matkustelen ja teen kaikkea muuta siinä missä "terveetkin".

Jos haluat tietää lisää, kysy.

Paras tapa tavoittaa mut on sähköposti, wepsi{a]wepsi.com. Saatat löytää mut myös Facebookista, Twitteristä ja IRC:stä (IRCNet ja FDFNet).